El PSOE confia a Núria Hinojosa assolir la batlia de Manacor

Els socialistes recorden les inversions fetes pel Govern en sanitat, educació i mobilitat

Ara Balears
1 min
Presentació de la candidatura a la plaça Rector Rubí.

ManacorEl PSIB-PSOE confia a l'actual gerent de l'IDI, Núria Hinojosa, el repte d'assolir la batlia per als socialistes, cosa que no passa des del 1987. Els socialistes manacorins confien ser la primera força el proper 26 de maig.

Hinojosa ha tingut el suport de la presidenta del Govern, Francina Armengol, a la presentació de la candidatura. Armengol defineix Hinojosa com una persona que "estima amb locura el seu poble, preparada, amb experiència i que ha reivindicat Manacor durant tota la legislatura".

Projectes i inversions

Els socialistes recorden els reptes assolits per Manacor amb l'actual Govern de progrés: el nou centre educatiu de Primària a Son Macià, el pla d'ampliació del col·legi Simó Ballester, el començament del projecte d'ampliació de l'hospital comarcal amb el nou equipament de ressonància magnètica (85 milions d'euros d'inversió), el Centre de Salut Mental de Portocristo i l'electrificació de la xarxa ferroviària.

Núria Hinojosa creu que "falten pocs dies per guanyar la batlia de Manacor", un repte que la socialista pretén aconseguir perquè "tenim el millor equip i el millor projecte, ens sentim amb la il·lusió, el coratge i l’experiència per dur endavant la transformació que necessita el nostre municipi".

La candidata socialista té clar que "Manacor vol continuar mirant cap al futur amb moderació i amb diàleg", i es mostra confiada que, "si a Manacor pot guanyar les eleccions Pedro Sánchez, també podrem guanyar la batlia".

El PSOE té ara 3 dels 21 regidors que formaren part del Pacte progressista amb MÉS-Esquerra (5) i Volem (1) els primers 144 dies de l'actual mandat, abans de la moció de censura d'El Pi, el PP i APIC. A les darreres eleccions generals fou el partit més votat, amb 4.195 vots, molt lluny dels 2.028 de les municipals del 2015.

stats