Podem Manacor proposa una xarxa de casals de joves a tots els nuclis

El partit presenta el seu programa municipal en format de còmic

M. B.
1 min
El tres primers  candidats de la llista de Podem amb el programa electoral.

ManacorLes 16 grans propostes de gestió municipal de Podem Manacor s'han presentat aquest divendres en format de còmic, on els candidats són els protagonistes de la gesta de millorar el present i el futur dels nuclis. Precisament, la primera proposta que fa la candidatura que encapçala el periodista i músic Carles Grimalt va dirigida a crear una xarxa de casals de joves a tots els pobles del municipi manacorí.

Podem vol arribar a la massa de votants, però de manera especial als joves, "amb missatges clars i projectes realitzables". El partit vol ser clau en la configuració d'un nou consistori progressista.

Actualment, Podem (Volem) té un dels 21 regidors. Però amb vista al 26-M el partit ha aconseguit que la candidatura Guanyem, que amb 739 vots el 2015 quedà a les portes de tenir representació, se sumi ara a la llista que encapçala Grimalt. A les passades eleccions generals, Podem fou amb 3.124 vots la segona força a Manacor, darrere del PSOE.

Fomentar la participació ciutadana, impulsar l'ús de la bicicleta, reactivar les instal·lacions esportives municipals, un bus nocturn de connexió de tots els nuclis urbans, la lluita contra l'assetjament, la inserció laboral i el foment de l'emprenedoria són algunes de la propostes programàtiques exposades en el còmic que porta per títol 'Grim Team'.

stats