Mèdia 16/11/2021

Kiko Rivera explica que el rei emèrit li va proposar d'anar algun dia a prendre alguna cosa

Al programa 'Nadie al volante', de Patricia Conde, ha parlat també de la seva addicció a les drogues i a l'alcohol

2 min
Les confessions de Kiko Rivera

BarcelonaKiko Rivera ha visitat aquest dilluns a la nit Nadie al volante, el programa que presenta Patricia Conde a #0, la cadena principal de Movistar+. El fill d'Isabel Pantoja va explicar un secret a la presentadora que va revolucionar les xarxes socials, ja que té a veure amb el rei emèrit, qui Rivera diu que va conèixer per via telefònica. La trucada entre Kiko i l'emèrit es va produir hores després de l'emissió del programa d'entrevistes de Bertín Osborne en què el DJ era l'invitat.

Rivera diu que va trucar al presentador per veure com havia anat tot i que Osborne, en aquell moment, li va dir que estava reunit amb el rei Joan Carles. Segons el fill de la Pantoja, aleshores el presentador li va passar el telèfon. "Em va dir que havia vist l'entrevista, que li havia agradat molt, que li encantava i que volia anar a prendre alguna cosa amb mi. Li vaig dir que si sortíem a prendre alguna cosa junts es podia generar molt enrenou", va explicar Rivera, de 37 anys.

Anècdotes a part, Kiko Rivera també va parlar sobre la seva etapa més dura, en què era addicte a les drogues i abusava de l'alcohol. "Jo ara surto poc. A mi, al principi de sortir, als 18 anys, em pagaven per beure. Això era l'hòstia", explicava l'artista. "Em contractaven a les discoteques perquè em fotografiés amb la gent que vingués a veure'm i ells m'invitaven a tot. Jo m'afartava de beure. Continuo bevent, perquè això no cal deixar-ho, però ara només de tant en tant i una copeta. Tenia 20 anys", revela el DJ, que mai s'ha amagat del dur procés que ha hagut d'afrontar per superar les seves addiccions. De fet, durant el programa també va explicar que la seva dependència era tan forta que no era addicte només a una droga, sinó a totes. "M'agradaven totes. Jo volia la combinació completa", va afirmar.

stats