Mèdia 14/03/2022

El Govern destinarà 700.000 euros a mitjans de comunicació en català

Suposen un increment de 65.000 euros respecte de les ajudes de l'any passat

ARA Balears
1 min
La web de l'ARA.

PalmaEl Govern ha anunciat aquest dilluns que es destinaran un total de 700.000 euros a mitjans de comunicació en català durant el 2022. Segons ha assenyalat l'Executiu, aquesta xifra suposa un increment de 65.000 euros respecte de la convocatòria d'ajudes de l'any passat.

La Conselleria de Fons Europeus, Universitat i Cultura ha recalcat que aquesta línia de subvencions està destinada "a assegurar la continuïtat dels mitjans en català existents i a fomentar la presència d'aquesta llengua en el panorama comunicatiu de les Illes".

El Govern ha subratllat que "aposta pel suport als mitjans compromesos amb l'ús de la llengua pròpia de les Balears i vol contribuir a donar resposta a les seves necessitats". La Conselleria ha recalcat que aquestes ajudes "són fonamentals" per garantir l'estabilitat dels mitjans en català a l'Arxipèlag.

Amb tot, l'Executiu ha assegurat que amb aquests ajuts es garanteix la pluralitat informativa i es dona estabilitat a un sector d'ocupació important, que dona feina directa a prop d'un centenar de persones.

stats