'Celebrities'
Internacional 25/10/2022

Joaquin Phoenix i Rooney Mara tornaran a actuar junts

La parella, una de les més discretes de Hollywood, es van conèixer a 'Her' l'any 2013 i han tingut un fill que es diu River

2 min
Joaquin Phoenix i Rooney Mara són activistes vegans

BarcelonaEls actors Joaquin Phoenix i Rooney Mara tornaran a treballar junts gràcies al film The island, un thriller del polonès Pawel Pawlikowski que començarà a rodar-se el 2023 i que està inspirat en una història real, indiquen alguns mitjans especialitzats. Phoenix, de 47 anys, i Mara, de 37, encarnaran una parella que a la dècada del 1930 dona l'esquena a la civilització per construir el seu propi paradís privat en una illa deserta. Però, com era previsible, aquest particular edèn es veurà amenaçat quan, després de ser descoberta per un iot, l'illa comença a aparèixer als diaris europeus i una comtessa es proposa erigir un hotel de luxe al costat dels seus dos únics ocupants, avança la revista Variety. L'arribada de la dona desencadenarà una guerra psicològica “a l'antiga”, en què la gelosia i la seducció acaben desembocant en un assassinat.

Phoenix i Mara, parella a la vida real, es van conèixer al rodatge de la pel·lícula Her (2013), del cineasta Spike Jonze, i el 2020 van ser pares d'un nen que van anomenar River, en honor del germà gran de l'actor que va morir als 23 anys a Los Angeles d'una sobredosi. Tenia previst tocar amb la seva banda, Aleka's Attic, a The Vipper Room, el local nocturn de Johnny Depp en què aquest mateix actor havia previst que se sumaria a l'actuació, però res de tot això va acabar passant finalment per l'abús de drogues que va fer Phoenix.

Phoenix i Mara als Oscars del 2020

Joaquin Phoenix i Rooney Mara estan representats per l'agència WME i l'última vegada que van coincidir en un projecte va ser el 2018 a Mary Magdalene, una adaptació cinematogràfica de l'anomenat Evangeli de Maria en què ella feia de Maria i ell de Jesús. De fet, va ser el 2016, en el rodatge d'aquest film, quan van començar a sortir. Tot i que actualment són dos pesos pesants de Hollywood, fan una vida molt discreta i apartada dels focus. És molt habitual que les informacions que apareixen als mitjans sobre ells estiguin relacionades només amb la seva faceta professional i allunyades de notícies del cor, com passa amb tantes altres celebritats de la meca del cine.

De les poques coses que se saben d'ells és que viuen junts a la casa que tenia ell a Hollywood Hills i que practiquen el karate i el veganisme. Quan la professió els reuneix a les nits dels grans premis també són molt discrets, ja que, per exemple, quan ell va rebre el Globus d'Or pel seu paper a Joker no es van fer el tradicional petó que totes les parelles es fan per felicitar el company o companya premiat. No obstant això, la premsa ja va agrair que aquella nit acudissin junts a la gala, cosa que alguns consideraven que potser no passaria.

Pawlikowski, el director que els tornarà a reunir, va guanyar a Canes el premi a la millor direcció el 2018 per Cold War i es va emportar l'Oscar a millor pel·lícula estrangera el 2015 per Ida. A més, també és conegut per cintes com Last resort (2000 ) i My summer of love (2004).

La parella celebrant l'Oscar d'ell pel seu paper a 'Joker' sopant una hamburguesa vegana
stats