Barça
Esports 12/10/2022

Xavi ja s'acomiada de la Champions

El tècnic demana canviar de xip i centrar-se ja en preparar el clàssic del pròxim diumenge

ARA
2 min
Xavi Hernández durant el partit contra l'Inter de Milà

BarcelonaLa derrota enviava el Barça als inferns. L’empat el deixa amb un peu i mig fora de la competició. Matemàticament, però, el conjunt de Xavi Hernández conserva una petita escletxa. Per somiar en un miracle, el Barça necessita guanyar el Bayern Munic al Camp Nou i el Viktoria Plzen a domicili, i alhora l’Inter de Milà no hauria de vèncer en cap dels dos últims partits: a casa contra els txecs i, en l’última jornada, a l’Allianz Arena amb un Bayern que ja tindrà la feina feta. Si el Barça guanyés els seus dos enfrontaments i l’Inter els empatés tots dos, també valdria per als blaugranes. Però només que els italians sumin els tres punts en un dels dos partits, els blaugranes s’acomiadaran, de nou, de la competició. 

“La Champions està sent cruel amb nosaltres, però estem concedint molt. Hem comès moltes errades en defensa. Començant pel primer gol. Havíem de seguir amb el ritme i el joc de la primera part. No ha sigut així i els errors tan greus en defensa s’acaben pagant a la Champions”, lamentava Xavi després del partit. Les cares del vestidor eren un poema. “La Champions s’ha posat molt difícil. No depenem de nosaltres mateixos. Hem de canviar el xip i pensar en la Lliga. Ens hem de centrar ja en preparar bé el clàssic”, afegia, decebut, el tècnic blaugrana.

Xavi va donar gairebé per acabada la participació del seu equip en la màxima competició europea de clubs. “La gent ha vist que ens hi hem deixat l’ànima, però hem pagat els errors: a Munic vam perdonar de cara a gol, a Milà hi va haver unes altres circumstàncies que millor no en parlem i, avui, les nostres errades en defensa”.

stats