WATERPOLO
Esports 18/02/2018

El Sabadell s'imposa al Terrassa (17-3) i guanya la Copa de la Reina de waterpolo per 14a vegada

Bea Ortiz ha estat designada millor jugadora de la final

Un instant de la final de la Copa de la Reina de waterpolo entre el CN Sabadell i el CN Terrassa

BarcelonaL'Astralpool Sabadell ha superat el CN Terrassa aquest diumenge a la final de la Copa de la Reina de waterpolo i d'aquesta manera ha revalidat un títol que les sabadellenques ja han guanyat 14 vegades.

El partit de la final, disputat a la piscina del Mediterrani, ha estat totalment dominat pel Sabadell, que han obert el marcador gràcies a un gol d'Olga Domènech. El Terrassa ha pogut empatar, però després d'uns primers minuts en què els dos equips han agafat la temperatura al partit, el Sabadell ha passat a l'acció: un gol de Judith Forca i dos de Bea Ortiz posaven el CN Sabadell 5-1 per davant al marcador. Un resultat que encara s'ha ampliat més quan el partit ha arribat al descans, moment en què les sabadellenques ja guanyaven 8-1.

Amb la represa, el CN Sabadell ha posat el 10-1 a l'electrònic. Elia Montoya ha fet el 10-2, però en el tram final, set gols més de les vigents campiones i un de les finalistes ha donat el triomf i el títol a l'Astralpool Sabadell per 14è cop.

Bea Ortiz ha estat designada millor jugadora de la final.