El Sabadell aixeca el cap i derrota el Mirandés (3-2)

L'equip de Miquel Olmo ha guanyat un partit que perdia al descans

Ara
Els jugadors del Sabadell, celebrant un gol

SabadellEl Sabadell ha trencat la mala ratxa de resultat sumant tres punts de gran valor contra el Mirandés. L'equip de Miquel Olmo, qüestionat per la directiva, ha marcat ben ràpid, quan Hervás ha trencat la defensa visitant pel mig marcant als 10 minuts de joc. Amb Ernest de davanter titular, el Sabadell ha sortit endollat, però mica en mica s'ha deixat espantar per un Mirandés contundent. Al descans de fet, l'equip visitant ja guanyava per 1-2 aprofitant la mala defensa arlequinada.

A la segona part ha arribat la reacció vallesana, amb un gol de Collantes als 50 minuts, trencant per la dreta. El gol ha animat a un Sabadell més intens un cop ha entrat al camp Hidalgo pel japonès Sotan. I Kiko Olivas, després d'un corner, ha fet el 3-2.

Fins al final del partit, el Mirandés ha buscat l'empat sense sort, topant amb la defensa d'un Sabadell que s'allunya de la zona de descens.