Barça

Un error logístic deixa els socis del Barça sense prioritat per anar a la final de la Champions

Qualsevol aficionat ha pogut adquirir entrades, que s'han esgotat en mitja hora

ARA
2 min
Aitana Bonmati celebra el primer gol davant del Chelsea

BarcelonaLes 9.625 entrades que el Barça ha posat a la venda aquest matí per a la final de la Champions League del 25 de maig a San Mamés davant l'Olympique de Lió s'han esgotat en només mitja hora. Però aquest èxit ha comportat una polèmica perquè, malgrat que el club blaugrana havia anunciat que avui només podrien adquirir-ne els socis i les sòcies, han estat a l'abast de qualsevol comprador. L'enllaç que ha ofert el Barça a partir de les 12 h per comprar les entrades mitjançant un correu electrònic no demanava en cap moment cap credencial per demostrar la condició de soci.

D'aquesta manera, qualsevol aficionat ha pogut adquirir entrades amb la mateixa prioritat que un soci del club, que havia anunciat que els penyistes del Barça en podrien comprar el dimecres 1 de maig i la resta d'aficionats el dijous 2. El fet que no s'hagi respectat aquesta informació ha provocat la indignació a les xarxes socials dels socis i sòcies que s'han quedat sense entrada per assistir a la final de Bilbao, que pot suposar la tercera Champions League de la història del Barça.

La informació facilitada pel Barça al seu web.

L'ARA ha preguntat al club pels motius d'aquesta situació i l'explicació és que “la web de la Federació no permetia fer cap logging de socis, però el club ho ha passat només als socis”. “Si després alguna persona no sòcia ha pogut accedir a aquest enllaç, això no es pot controlar”, diuen. El Barça ha enviat l'enllaç als seus socis mitjançant el sistema d'InfoSocis. El malestar dels socis que s'han quedat sense entrada està fent que alguns uneixin forces per comprar les entrades de què disposa l'Olympique de Lió.

Posteriorment, el Barça ha emès un comunicat en què ha expressat que "el club no té accés a la comercialització d'aquestes entrades, que són gestionades únicament per la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF)". A més, l'entitat catalana ha anunciat que "ja ha realitzat una petició addicional a la UEFA per tal d'aconseguir més entrades per tal de poder atendre socis i sòcies i altres col·lectius que s'han quedat sense, i anirà informant amb totes les novetats".

El Barça es va classificar per a la seva cinquena final de la Champions després de capgirar el resultat advers de l'anada contra el Chelsea i remuntar a Stamford Bridge amb els gols d'Aitana i Rolfö. Les futbolistes de Jonatan Giráldez buscaran revalidar contra l'Olympique de Lió el títol aconseguit l'any passat a Eindhoven. El conjunt francès no porta bons records a l'equip català, que ha perdut les dues finals europees en què s'han trobat.

stats