FUTBOL
Esports 08/09/2014

Rummenigge assegura que la retirada de Ribéry de França està en conformitat a la normativa de la FIFA

El director general del Bayern Munic contradiu al diari 'Bild' les afirmacions del president de la UEFA, Michel Platini

Efe
1 min
Robben felicita Ribéry, autor de dos gols contra el Victoria Plzen

BerlínEl director general de Bayern Munic, Karl-Heinz Rummenigge, ha manifestat al diari 'Bild' que la decisió del jugador Franck Ribéry de retirar-se de la selecció francesa està en conformitat amb la normativa de la FIFA i s'ha mostrat sorprès per la reacció del president de la UEFA, Michel Platini. Platini va assegurar aquest diumenge que si Ribery és convocat per la selecció francesa i es nega a jugar, serà suspès per tres partits amb el seu equip, el Bayern Munic.

"És tot clar. Igual que Philip Lahm ha parlat amb [Joachim] Löw sobre la seva retirada, així ho ha fet Franck amb [Didier] Deschamps. Ell no tornarà a anar convocat. Tot està en ordre i d'acord amb la FIFA", ha assegurat Rummenigge al diari alemany.

Segons els estatuts de la FIFA, un jugador està obligat a atendre la crida de la seva selecció si és convocat per l'entrenador nacional. Ribéry va anunciar l'agost passat la seva intenció de no vestir més la samarreta 'bleu' en una entrevista al diari esportiu 'Kicker' i després d'haver-se perdut el passat Mundial del Brasil per culpa d'una lesió. "S'ha de saber quan s'ha de parar. He viscut molt. Ara és hora que altres arribin a la primera línia i, com s'ha vist a la Copa del Món, no cal preocupar-se pel futur de França", va apuntar en aquell moment l'atacant.

stats