El projecte ONA destaca el paper de les dones en càrrecs rellevants esportius

La membre de la Comissió Jurídica i de la Igualtat de Gènere del Comitè Olímpic Espanyol, María José López, participarà en la segona tertúlia que organitza el Consell de Menorca 

El departament d'esports del Consell Insular de Menorca impulsa la segona tertúlia del projecte 'ONA: La veu de les dones', una iniciativa que té com a objectiu reivindicar el paper de la dona en l'àmbit esportiu. L'acte programat per a aquest divendres a l'auditori de Ferreries s'iniciarà a les 18.00 h i el tema central és el paper de les dones que ocupen càrrecs de responsabilitat en el món de l'activitat física i en els mitjans de comunicació especialitzats.

A més, el projecte ONA ha aconseguit que avui participi en aquesta tertúlia María José López, advocada especialitzada en dret esportiu i membre de la Comissió Jurídica i de la Comissió de la Dona i Igualtat de Gènere del Comitè Olímpic Espanyol. López detallarà la seva experiència i presentarà el seu llibre 'Mujer, discriminación y deporte'. És una de les veus autoritzades per explicar les diferències per gènere que existeixen en l'actualitat a l'esport. Així mateix, la prestigiosa advocada especialitzada aposta per crear un nou marc jurídic per a les esportistes. 

A banda de María José López, hi prendran part dones que desenvolupen treballs de direcció tècnica, gestió d'entitats i educació i formació. Així, la directora de l'Institut Balear de la Dona, Rosa Cursach, i Raquel Casero, directora de Hi Coaching, són altres noms de rellevància que dissertaran sobre qüestions relacionades amb la dona i l'esport. A les tertúlies, hi intervindran Bet Salom, Míriam Aznar, Montse Cardona, Àgueda Juaneda, Maria Teresa Gustems, Virgínia Dorado, Flor Arrighi, Gemma Andreu, Edurne Ayastuy i Inés Garrell.

EDICIÓ PAPER 19/10/2019

Consultar aquesta edició en PDF