BARÇA
Esports 05/12/2013

La Fundació del Barça i l'Institut "Projeto Neymar Jr" signen un acord per impulsar projectes socials

El jugador participarà en diferents accions entre ambdues entitats al Brasil

Ara
1 min
Sandro Rosell i Neymar

BarcelonaLa Fundació FC Barcelona i l'Instituto Projeto Neymar Jr −entitat social impulsada al Brasil per Neymar− han signat un acord de col·laboració per treballar plegats en la implementació de projectes que fomentin l'esport com a eina d'integració social entre la infància i els joves. L'acord beneficiarà els nens i nenes que formen part de l'Instituto i els països d'Amèrica del Sud en què la Fundació Barcelona està present.

L’Instituto Projeto Neymar Jr és un complex educatiu en fase de construcció que, amb 8.400 m2, disposarà d’aules, terrenys de joc i piscina i oferirà activitats esportives als infants més vulnerables de Praia Grande. El projecte també vetllarà pel bon rendiment escolar dels seus 2.500 beneficiaris, brindant-los classes de reforç i altres activitats educatives.

El davanter del Barça participarà en les diferents accions que ambdues entitats duran a terme en el marc d’aquest acord, tant al Brasil com a diversos països d'Amèrica del Sud. L'acord té vigència fins al final de la temporada 2017/18, data coincident amb la vinculació contractual de Neymar Jr amb el Barça, tot i que també se’n preveu l’aplicació més enllà de la vinculació del jugador amb el Club.

stats