LIGA ADELANTE
Esports 13/12/2014

El Barça B confia en seguir creixent contra el Mirandés

Eusebio recupera Patric Gabarrón i Alejandro Grimaldo per rebre un rival directe (18 hores, Esport3)

Efe
2 min

BarcelonaEl Barça B, més alleujat després de la balsàmica victòria davant el Girona, rep la visita del Mirandés (18.00 hores) amb l'objectiu de sumar els tres punts davant un rival directe a la zona mitjana de la classificació de la Lliga Adelante. Després de posar fi a Montilivi a una ratxa negativa de sis jornades sense sumar els tres punts, el filial blaugrana vol ratificar la seva recuperació al Miniestadi, on encadena tres partits sense conèixer la victòria.

Eusebio recupera dos fixos a l'alineació com els laterals Patric Gabarrón, absent en les últimes dues setmanes per lesió, i Alejandro Grimaldo, que contra tot pronòstic va quedar fora de l'última convocatòria per decisió tècnica. No estarà, en canvi, el camerunès Wilfrid Kaptoum, que continua recuperant-se de la seva lesió muscular als isquiotibials, mentre que Frank Bagnack no podrà jugar per acumulació de targetes grogues.

El Mirandés visitarà el Miniestadi amb la intenció de sumar la seva quarta victòria consecutiva davant un rival al qual supera per només un punt a la classificació. El Mirandés viatjarà a Barcelona amb les baixes d'Emilio Sánchez i Josu Hernáez, que encara arrosseguen problemes físics i no estan preparats per tornar als terrenys de joc. Qui sí estarà a la convocatòria serà Pedro Martín després de complir la sanció de dos partits de suspensió després de la seva expulsió per vermella directa davant del Leganés.

Barça B: Ortolá; Diagne, Ié, Costa, Grimaldo; Samper, Gumbau, Halilovic; Adama, Dongou i Sandro.

Mirandés: Razak; Aitor, Caneda, Corral, Kijera; Rúper, Jordi Pablo, Igor Martínez, Fran Carnicer, Álex García i Urko Vera.

Àrbitre: Lesma López (comitè madrileny)

Hora: 18.00 hores (Esport3).

Estadi: Miniestadi.

stats