BARÇA
Esports 21/11/2018

Malcom: "Vull aprendre català quan tingui el castellà dominat"

El futbolista brasiler del Barça destaca que el vestidor "és com una família"

A. N.
2 min
Malcom: "Vull aprendre català quan tingui el castellà dominat"

BarcelonaEn una entrevista als mitjans del Barça, el brasiler Malcom, fitxat aquest estiu del Girondins de Bordeus a canvi de 41 milions (més un altre en variables), s'ha sincerat en una entrevista als mitjans del club. Malcom, sense perdre el somriure, té clar que ser al Barça per ell és "inoblidable" i que treballarà "al màxim" per estar tant de temps com pugui al club. El brasiler repassa aspectes de la seva arribada, com el debut a la Lliga de Campions, on es va estrenar amb un gol davant de l'Inter de Milà al Giusseppe Meazza en l'empat (1-1).

Sobre la seva adaptació al vestidor blaugrana, Malcom ha explicat que s'està "adaptant" i que està "aprenent a parlar castellà". "Tinc classe de castellà tres vegades per setmana i el practico amb els companys de l'equip. També vull aprendre català quan ja domini el castellà”, ha explicat l'extrem blaugrana. "Som una família, i tothom vol el millor per a l’altre. Fem molta broma al vestidor i en el grup de WhatsApp que tenim. Sempre parlo més amb els jugadors brasilers, però m'avinc amb tothom", ha afegit.

Pel que fa al seu debut amb gol a la Champions, Malcom ha explicat que "sempre li quedarà gravat" a la memòria i que després del partit va parlar amb la seva mare: "Estava plorant perquè sempre li havia dit, des de petit, que el meu somni era jugar a la Champions amb el Barça". El brasiler també ha afegit que per a ell i per a la seva família debutar i marcar un gol a la Lliga de Campions va ser "un somni fet realitat".

Malcom també ha explicat que la relació amb el tècnic, Ernesto Valverde, és "molt bona". "Em va dir que em necessitava per estar amb el grup i per sumar", ha afegit.

stats