SEGONA DIVISIÓ
Esports 18/08/2014

La Lliga de Futbol Professional manté el Mirandés a Segona Divisió

La competició arrencarà aquest cap de setmana i no es modifica el calendari

Ara
1 min

BarcelonaDesprés d'hores de reunió, la Comissió delegada de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha decidit no modificar el calendari de Segona Divisió i ha comunicat, per tant, que la competició arrencarà aquest cap de setmana, tal com estava previst.

La LFP (Lliga de Futbol Professional) havia anunciat una roda de premsa del seu president, Javier Tebas, per aquest dilluns a les 20 hores, però finalment Tebas no ha comparegut fins a les 22 hores. "La Liga Adelante comença aquest cap de setmana i no es modifica el calendari. Hi serà el Mirandés", ha dit Tebas, que ha afegit: "La Lliga és de 22 equips i aquest dimarts explicarem que donar compliment a la interlocutòria és impossible".

En un inici, el Múrcia havia estat obligat a baixar a Segona B per "l'incompliment, per part d'aquesta entitat, dels requisits exigits per a la inscripció a la LFP" però després de recórrer, un jutge ha donat la raó al Múrcia i ha obligat a la LFP a inscriure al club murcià a Segona Divisió, si bé finalment la LFP ha decidit mantenir el Mirandés.

stats