FUTBOL
Esports 07/11/2016

David Villa es queda sense poder lluitar pel títol de la MLS

El New York City perd contra el Toronto (0-5) i no podrà jugar la final de la Conferència Est

N.g.
David Villa agraeix el suport de l'afició després de perdre contra el Toronto

BarcelonaDavid Villa no podrà lluitar pel títol de la Major League Soccer. El seu equip, el New York City, ha perdut per 0-5 el partit de tornada de l'eliminatòria contra el Toronto (el global ha estat de 0-7) de la Conferència Est, i per tant, no ha pogut passar a la final. Així doncs, la lluita pel títol d'aquesta Conferència tindrà un duel canadenc, ja que el Toronto s'enfrontarà a l'Impact de Mont-real, que va superar per 3-1 els New York Red Bulls.

Després del 2-0 del partit d'anada, el New York City de Villa necessitava remuntar com fos a casa, però el matx ràpidament s'ha decantat cap a l'equip canadenc, que, sense pressió, ha inaugurat el marcador quan tan sols s'havien disputat 6 minuts gràcies a un gol del davanter italià Giovinco. Ell també ha estat el protagonista del segon gol del Toronto després de transformar un penal als 20 minuts.

El 0-3 ha estat obra del davanter nord-americà Jozy Altidore, quan s'arribava a la mitja hora de joc davant un conjunt novaiorquès que no reaccionava. En el segon temps, Jonathan Orozco ha marcat el 0-4 (min 50) i el marcador l'ha tancat Giovinco, amb un 'hat trick' en el temps de descompte.

Els aficionats novaiorquesos que s'han quedat fins al final han acomiadat el seu equip amb una sonora escridassada.