FUTBOL
Esports 13/11/2019

David Villa anuncia la retirada del futbol professional al desembre

El davanter, ex del Barça, juga actualment al Vissel Kobe japonès

Ara
1 min
David Villa ha anunciat que es retira del futbol professional

BarcelonaEl futbolista David Villa, que juga actualment al Vissel Kobe del Japó al costat d'Andrés Iniesta, ha anunciat aquest dimecres la retirada del futbol professional quan s'acabi la temporada de la lliga japonesa, el mes vinent.

"Sempre m'he dit a mi mateix que prefereixo deixar jo el futbol abans que el futbol em deixi a mi", ha dit Villa en una roda de premsa convocada a Kobe, on també ha afirmat que es tractava "d'una decisió molt meditada".

El Guaje, de 37 anys, es va incorporar a principis d'any al club de Kobe, on va arribar procedent del New York City de la lliga nord-americana. Abans havia jugat en equips com el Barça i l'Atlètic de Madrid després del seu pas per l'Sporting de Gijón, club on va començar la carrera esportiva.

Ha adquirit un club en propietat

Ara David Villa es dedicarà a gestionar un club de Nova York que ha adquirit recentment. "Espero poder continuar contribuint al futbol amb el club de Queens i amb les acadèmies que tenim en uns quants països", ha explicat l'asturià en la roda de premsa.

La data de la retirada encara no s'ha concretat i és que Villa ha comentat que el seu desig és tancar la carrera aixecant la Copa de l'Emperador amb el Vissel Kobe. El seu equip jugarà les semifinals d'aquest torneig el 21 de desembre i, per tant, si passa a la final disputarà el seu últim partit a principis de gener. L'últim partit de lliga el disputarà a l'estadi del Vissel el 7 de desembre.

stats