Barça
Esports 18/08/2015

Rakitic: "Si l'acció de Piqué sempre fos vermella, hi hauria vuit expulsions a cada partit"

El jugador croat ha defensat el seu company, al·legant que "van ser els nervis, no tenia res en contra de l'àrbitre assistent"

Efe
1 min
Ivan Rakitic, durant la roda de premsa de presentació / XAVIER BERTRAL

BarcelonaEl migcampista Ivan Rakitic ha defensat al seu company d'equip Gerard Piqué per l'expulsió del central durant el partit contra l'Athletic Club. "Si en cada partit se seguís el mateix criteri, hi hauria vuit expulsions", ha destacat el croat sobre l'acció que podria costar de 4 a 12 partits de sanció a Piqué. "Van ser els nervis, no tenia res contra l'àrbitre assistent", ha afegit Rakitic en un acte publicitari.

"Estem tristos", ha comentat sobre la derrota en la Supercopa d'Espanya, però ha matisat que es poden sentir "contents i orgullosos" d'haver aconseguit el que van guanyar el curs passat. "Nosaltres som els primers que volem guanyar tots els títols, i contra l'Athletic ho vam intentar, fins i tot amb 10 homes a la gespa", ha comentat Rakitic, que ha instat l'afició a "estar tranquil·la" perquè estan treballant "molt fort" per mantenir el nivell d'exigència del curs anterior.

stats