BARÇA
Esports 01/02/2014

El periodista Xavier Bosch dóna la seva versió sobre el comunicat del Reial Madrid referent a les seves declaracions

El Reial Madrid nega qualsevol relació amb la querella contra Sandro Rosell

Ara
1 min

BarcelonaEl periodista Xavier Bosch ha fet públic un comunicat en què afirma que, "davant l'enrenou generat per la meva participació a la tertúlia del 'Tu diràs' de RAC1 del dilluns 27 de gener, manifesto que la transcripció de la meva intervenció a les 00.39 h de la matinada evidencia que jo em vaig fer ressò del sentiment que es respira a la junta del Barça respecte a l'admissió a tràmit de la querella pel fitxatge de Neymar. La meva informació es referia, clarament, al convenciment que tenen els directius del Barça. I vaig explicar per què ells creuen el que creuen i quina asseguren, en privat, que ha estat la seva font".

Bosch afegeix que "el president del Barça en les seves reiterades manifestacions en el seus primers dies de mandat, igual que la resta de declaracions d'algun vicepresident, han assenyalat quin club consideren que hi ha al darrere d'aquesta maniobra, però són paraules sempre dites amb murrieria, de manera ambigua, insinuativa i sense particularitzar. Si ells no gosen fer-ho en públic, deu ser perquè no en tenen proves i, per tant, jo tampoc no ho hauria d'haver fet. Jo no acuso el senyor Florentino Pérez de res. Jo explico, i aquesta era la meva única intenció en la nit del 'Tu Diràs', els motius de per què a la directiva del Barça estan convençuts d'uns fets que el Reial Madrid desmenteix i nega de patac".

Finalment, Bosch, que ha penjat el comunicat a les xarxes socials, sentencia que, "pel que fa a mi, dono aquest tema per tancat i no en parlaré més. Agraeixo totes les moltes mostres de suport d'aquests dies i, especialment, als companys dels mitjans de comunicació per l'afecte que m'han mostrat".

stats