BARÇA
Esports 08/07/2013

Jonathan Dos Santos té previst tornar dilluns als entrenaments i parlar amb Vilanova

Si l'entrenador li diu que no compta amb ell, el mexicà marxarà perquè no es repeteixi el que ha passat aquesta temporada. La seva prioritat és seguir jugant a la Lliga espanyola

A.l.
1 min

BarcelonaJonathan Dos Santos no té pressa per resoldre el seu futur i vol reintegrar-se a la disciplina del Barça aquesta propera setmana per parlar amb l'entrenador, Tito Vilanova. El jugador mexicà, però, té assumit que no es repetirà el que ha viscut aquesta campanya passada i si el Barça li deixa clar que no compta amb ell, marxarà. "No es viurà una situació idèntica a la d'aquesta temporada", reconeix una font propera al jugador.

Dos Santos ha aparcat les ofertes que té damunt de la taula i no lliga el seu futur al de Thiago Alcántara. La marxa de Thiago al Manchester no faria variar la intenció del migcampista. Només es quedaria al Barça si Tito li digués que compta amb ell, fet que es descarta des del Barça. La voluntat del futbolista del Barça és quedar-se a la Lliga espanyola. La proposta de l'Anderlecht, que va arribar a un acord amb el conjunt blaugrana per traspassar el mexicà, és una més de les que té el futbolista sobre la taula, tot i que la lliga belga el frena a l'hora de decidir-se per aquesta oferta.

stats