BARÇA
Esports 29/03/2014

Bartomeu i l'alcalde Trias defensen l'Espai Barça al Fòrum Fundació del club

Més de dos-cents cinquanta assitents han seguit aquesta nova edició del Fòrum

Ara
2 min
El Fòrum Fundació del Barça sobre el futur de l'estadi

BarcelonaEl Barça ha organitzat una nova sessió del Fòrum Fundació dedicada a debatre la proposta d’Espai Barça presentada al socis per la Junta Directiva i que es votarà en referèndum el dissabte 5 d’abril. Un debat que ha tingut lloc en un dia simbòlic perquè aquest divendres 28 de març s’han complert seixanta anys de la col·locació de la primera pedra del Camp Nou.

La trobada s’ha dut a terme a la Sala Roma de l’Estadi. La taula de ponents ha estat formada per Josep M. Bartomeu, president del FC Barcelona; Agustí Serra, director general d’Ordenació del Territori i d’Urbanisme de la Generalitat de Catalunya; Jaume Gil Aluja, catedràtic de la Facultat de Ciències Econòmiques de la Universitat de Barcelona i expresident de la Comissió Econòmico-Estatutària del FC Barcelona; Coco Cugat, arquitecta i Santi Nolla, director del ‘Mundo Deportivo’. Més de dos-cents cinquanta assitents han seguit des de la Sala Roma aquesta nova edició del Fòrum, entre ells també l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias.

Bartomeu ha recordat que el Barça “s’hi juga el futur”, mentre que Serra, des d’una òptica urbanística, ha destacat que la iniciativa “va més enllà d’un projecte de Club; és un projecte d’interès de país, un projecte motor”.

El professor Gil Aluja ha recordat que la cojuntura de crisi econòmica pot afavorir a obtenir “preus més adequats que en els moments d’auge” i ha considerat que la proposta de finançament feta per la Junta “s’està portant per molt bon camí”. S’ha alertat també del risc de què els contractes amb els constructors es reobrin i continguin addendes. Bartomeu ha assegurat en aquest sentit que es farà un especial “control del cost perquè la inversió està limitada a 600 milions”

L’acalde de Barcelona, Xavier Trias, en una intervenció improvisada al final de l’acte ha volgut inicidir en què “el Barça dóna una força a la marca Barcelona importantíssima. I és una eina econòmica bàsica per fer funcionar la ciutat”.

stats