Esports 01/12/2019

L'Atlètic Balears es retroba amb el triomf amb una contundent victòria davant el Celta B (6-1)

Els de Manix Mandiola remunten el gol inicial dels gallecs i sumen tres punts importants per continuar al capdavant de la classificació

Els jugadors de l'Atlètic Balears celebren un dels gols del partit.

PalmaL'Atlètic Balears ha tornat aquest diumenge a sumar els tres punts, després de tres jornades sense conèixer la victòria. Tot i començar el partit de la pitjor manera possible, amb un gol del Celta B en el minut 2, els blanc-i-blaus han estat capaços d'imposar el seu joc i han mostrat una gran superioritat al rival durant els 90 minuts.

David Haro, autor de tres gols, ha estat el gran protagonista del xoc. Gabarre, pitxitxi de l'equip, Arturo i Alberto Gil han estat els altres golejadors. Quatre de les dianes han arribat ja a la segona part, en la qual els de Manix Mandiola han aprofitat el seu domini en el joc i han golejat els gallecs (6-1).

D'aquesta manera, els blanc-i-blaus continuen al capdavant de la classificació juntament amb l'Atlètic de Madrid B. La pròxima jornada, l'Atlètic Balears jugarà lluny del seu estadi i visitarà el camp del Melilla.