FUTBOL
Esports 29/12/2018

Andrés Iniesta i David Villa, de gira pels Estats Units amb el Vissel Kobe

Serà el debut del davanter asturià amb el club japonès

Ara
1 min
Iniesta en un partit amb el Vissel Kobe

BarcelonaEl Vissel Kobe es convertirà en el primer equip de futbol japonès en fer una gira pels Estats Units, aterrant a Los Angeles el 24 de gener per fer una estada d’onze dies amb diferents partits. La lliga japonesa comença al febrer. Aquesta gira serà la primera ocasió per veure plegats David Villa, el nou reforç de l’equip entrenat per Juanma Lillo, i Andrés Iniesta. A l'equip també juga un tercer campió del món, l'alemany Podolski.

El Vissel Kobe disputarà quatre partits amistosos contra equips nord-americans durant la seva estada als Estats Units, abans de tornar al Japó el 6 de febrer. El partit estrella del Vissel Kobe USA Tour 2019 serà el que enfrontarà l'equip japonès contra Los Angeles FC, el 31 de gener al Banc of California Stadium de Los Angeles, un estadi amb capacitat per a 22.000 espectadors.

Els altres tres partits es jugaran al Champion Stadium de l'Orange County Park d'Irvine, un camp nou i modern amb un aforament de 5.000 espectadors. El partit inaugural de la gira serà el 28 de gener davant el Columbus Crew d'Ohio; el 2 de febrer el rival serà un altre equip de la MLS, el Toronto FC, i el quart partit, el que tancarà la gira americana del Vissel Kobe, serà contra l'equip local, l'Orange County FC, el dia 5 de febrer.

"Ens fa molta il·lusió representar el futbol japonès als Estats Units i enfrontar-nos a equips de la MLS, una Lliga que, com la J-League, està en fase creixement i que cada dia desperta l'interès de més aficionats", ha explicat Iniesta.

Aquesta temporada la lliga japonesa també tindrà un entrenador català, Lluís Carreras, que dirigirà el Sagan Tosu, el club en què juga Fernando Torres.

stats