Miquel Parera lluirà els guants del Mallorca fins al 2021

El porter manacorí signa la renovació per dos anys més a l'ombra de Manolo Reina

Miquel Parera i el Mallorca es mantindran vinculats fins al 30 de juny de 2021 després d'aconseguir un acord per perllongar el contracte que finalitzava el 2019. El porter de Manacor expressa satisfacció per continuar al club al qual va arribar a 12 anys. “Estic molt content de continuar al club on som d'ençà que era un nin i ara esper aprofitar les oportunitats que tingui”, subratlla.

El porter manacorí signa la renovació per dos anys més a l'ombra de Manolo Reina, que de moment continua com a porter titular. Però Parera no amaga la felicitat per haver renovat amb el club de la seva vida. “És una alegria per mi i per la meva família”, explica Perera, qui ha enviat un missatge als jugadors del planter que aspiren a arribar al primer equip del Mallorca. “Han de tenir il·lusió i, sobretot, treballar molt en el dia a dia". 

Per part seva, Maheta Molango, conseller delegat del club, assegura que aquesta renovació demostra l'aposta del club pel planter i ha apuntat que "Miquel va arribar al club fa onze anys i hi confiam, la seva continuïtat és un clar exemple que, amb esforç i treball, existeix un camí real cap al primer equip", ha sentenciat. 

EDICIÓ PAPER 20/04/2019

Consultar aquesta edició en PDF