Publicitat
Publicitat

PRIMERA DIVISIÓ

La LFP no té constància d'un expedient de la Comissió Europea a diferents equips de la Lliga

Segons el ministre espanyol d'Afers Exteriors, sí que existeix aquesta possibilitat

La Lliga de futbol professional ha fet públic un comunicat en relació amb les informacions publicades sobre les presumptes investigacions oficials de la Comissió Europea sobre diferents equips de futbol de la lliga, i afirma que "l a Lliga no té ara mateix constància oficial sobre la possible incoació d'un expedient, per part de les Institucions Comunitàries, en relació amb les esmentades investigacions oficials".

La Comissió Europea estaria a punt per obrir aquesta setmana una investigació oficial contra set clubs de la Lliga per possibles ajudes d'Estat il·legals, segons ha avançat el ministre espanyol d'Afers Exteriors, José Manuel García-Margallo. Els equips afectats, per diferents motius, són el Reial Madrid, FC Barcelona, Athletic de Bilbao, Osasuna, València, Hèrcules i Elx. El Reial Madrid, el Barcelona, l'Athletic Club de Bilbao i l'Osasuna són investigats pel seu estatus fiscal, ja que són els quatre clubs de Primera que no són societats anònimes i es considera que això podria donar-los avantatge.

La LFP afegeix que vol "mostrar públicament el seu suport incondicional i absolut als clubs i SAD (i afiliades) , en general, i als investigats, en particular. Aquesta patronal manifesta el seu profund convenciment que, en tot moment, les seves actuacions s'han ajustat al patrimoni comunitari i a l' ordenament espanyol vigents en cada moment".

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF