El barcelonisme acomiada Antoni Ramallets

L'església de Sant Joan de Mediona s'ha omplert per dir l'últim adéu al mític porter del Barça de les Cinc Copes

El barcelonisme s'ha reunit aquest dijous al matí a l'església de Sant Joan de Mediona per donar l'últim adéu a Antoni Ramallets.

El mític porter barcelonista, que va morir dimarts als 89 anys d'edat, ha sigut acomiadat per tots els veïns del poble, amics i familiars, a més d'una àmplia representació del Barça.

A l'enterrament, el club hi ha estat representat pel president, Sandro Rosell, i el vicepresident Jordi Cardoner i el director esportiu del primer equip, Andoni Zubizarreta. També s'hi han apropat els expresidents Josep Lluís Núñez i Joan Laporta. Pel que fa a l'Agrupació Barça Jugadors, el seu president, Ramon Alfonseda, s'ha arribat a Mediona per dir l'últim adéu al mític porter blaugrana.

Del primer equip blaugrana hi ha anat el tècnic, Tata Martino, a més de Jordi Roura, Aureli Altimira i José Ramon de la Fuente, i els quatre capitans, Carles Puyol, Xavi Hernández, Andrés Iniesta i Víctor Valdés; aquest últim tenia una relació especial amb Ramallets.

El secretari general de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, Ivan Tibau, i el president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subíes, també s'han apropat a Sant Joan de Mediona aquest dijous al matí.

EDICIÓ PAPER 12/08/2018

Consultar aquesta edició en PDF