Economia 07/03/2023

TUI: "Les Balears seran una de les destinacions turístiques prioritàries aquest estiu"

Asseguren que un dels seus objectius principals és fomentant la sostenibilitat i el respecte al medi ambient a l'Arxipèlag

ARA Balears
1 min
Turistes arribant a l'aeroport de Palma

PalmaEl grup turístic alemany TUI ha assegurat que les Illes Balears seran una de les destinacions turístiques prioritàries aquest estiu i es mostra molt optimista de cara a les xifres de turistes i facturacions del sector durant aquest 2023.

Durant la reunió que van mantenir a Berlín aquest dilluns amb Iago Negueruela (conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball) i altres representants del govern, des de la companyia van refermar la seva intenció de continuar treballant conjuntament amb les autoritats per oferir als viatgers les Balears com una destinació de qualitat i remarcar que està en un procés de creixement i millora continu.

A més, també han celebrat que les xifres de l'hivern "han estat bones" i refermen que tal com van avançar la recuperació i millora del turisme per a les Balears és ja més que una realitat després de l'aturada que va provocar la pandèmia. TUI ha reiterat, també, el seu interès a continuar fomentant la sostenibilitat i el respecte al medi ambient a l'Arxipèlag, tal com marca la nova normativa turística balear, per la qual cosa totes dues parts s'han emplaçat a continuar mantenint contactes per a establir futures vies de col·laboració en aquest àmbit.

Durant la reunió, totes les parts han valorat i analitzat la situació turística actual davant la imminent celebració de la fira ITB a Berlín aquesta setmana i la futura arrencada de la temporada.

stats