Economia 27/01/2021

S'obre la nova convocatòria del programa Exposa, destinat a millorar el disseny d'empreses industrials

L'objectiu és actualitzar la seva imatge a partir de l'adequació dels espais expositius on es mostren els productes

i
Ara Balears
1 min
S'obra la nova convocatòria del programa Exposa destinat a millorar el disseny d'empreses industrials

El vicepresident i conseller de Transició Energètica i Sectors Productius, Juan Pedro Yllanes, ha presentat aquest dimecres la convocatòria del programa Exposa, destinat a empreses industrials. Aquestes podran actualitzar la seva imatge a partir de l'adequació dels espais expositius, a més d'incorporar marxandatge visual i altres tècniques de venda de productes.

El vicepresident ha destacat que un dels objectius de la Conselleria és "treballar conjuntament amb els sectors industrials per donar-los instruments efectius per aconseguir la reactivació d'aquests sectors productius i tenir unes empreses fortes, capaces de generar riquesa i llocs de treball". A més, Yllanes creu que la pandèmia ha fet constar la necessitat de diversificar l'economia.

La nova convocatòria d'Exposa permetrà que vuit indústries de les Balears obtinguin un assessorament personalitzat de la tècnica de l'Institut d'Innovació Industrial especialista en disseny d'interiors que visitarà l'espai, analitzarà les mancances i plantejarà una proposta per millorar el disseny expositiu de l'àrea on es mostrarà el producte. Fins ara, un total d'11 empreses de sectors com hàbitat, moda o agroalimentació han participat en anteriors convocatòries del programa. La presentació s'ha fet a una botiga que té la indústria agroalimentària ecològica Sa Teulera a Manacor.

stats