Economia 25/08/2019

Els possibles compradors del tren de Sóller es queixen de les traves que posen els directius de l'empresa

El grup Raventós-Codorníu organitza una jornada de portes obertes al Gran Hotel de Sóller per explicar la seva oferta de compra

Ara Balears
1 min
El tren de Sóller en una imatge d'arxiu

PalmaEl grup Raventós-Codorníu ha organitzat aquest diumenge horabaixa una jornada de portes obertes al Gran Hotel de Sóller per explicar als sollerics, accionistes i treballadors de l'empresa la seva oferta de compra. Han decidit fer aquesta acció -que també tindrà lloc dilluns dematí i dimarts horabaixa- perquè asseguren que els directius de l'empresa no han convocat el consell administratiu ni han informat els accionistes de la seva proposta de compra.

"El que nosaltres volem és fer un exercici total de transparència, comunicar l'oferta i resoldre qualsevol dubte", ha afirmat Javier de Ros. "El president hauria d'haver convocat el consell d'administació i informar-ne els accionistes i no ho ha fet", ha afegit. De Ros ha defensat que volen adquirir el tren per millorar-ne la gestió, ja que -considera- "és molt millorable".

L'oferta és de 25 milions d'euros, està vigent fins dia 6 de setembre i està condicionada a adquirir més del 50% del capital, a la suspensió de les traves en la transmissió d'accions inclosa en els estatuts actuals i a l'obtenció de les autoritzacions administratives pertinents. Als comptes de 2018 la companyia va declarar uns beneficis abans d'impostos de 4,4 milions d'euros.

La principal millora que volen posar en marxa els autors de l'oferta és la venda en línia de tiquets i el seu pagament amb targeta, a més d'altres millores operatives i de freqüència.

stats