Economia 21/07/2021

PIMEM tanca la 43a Assemblea ordinària amb un 10% més de socis

La patronal de la petita i mitjana empresa també ha sanejat els comptes i ha complit els objectius marcats

ARA Balears
1 min
A la junta també hi ha assistit la vicepresidenta de CONPYMES, María José Landburu

PIMEM continua creixent després d'haver tancat avui la 43a Assemblea ordinària. La patronal ha comunicat una bona cloenda, amb un 10% més de socis, els comptes sanejats i, alhora, complint els objectius marcats. Segons l'actual president, Jordi Mora, "així es va formant una entitat més forta, més representativa i més adaptada als nous temps."

"Continuam posant els fonaments necessaris per poder representar, defensar i servir totes les pime que ho necessitin, siguin del sector que siguin", assegurava Mora, emparat pel bon balanç que ha tingut l'assemblea. A més, el gerent de la federació, Gustavo de Vicente, ha explicat que mirant cap al futur, el pròxim objectiu marcat és poder donar serveis de formació i ajudar les empreses en la transformació digital, un tema titllat de cabdal. "L'adquisició de coneixements de manera constant com l'aposta empresarial per l'economia digital és el present", explicava De Vicente, a més de fer referència que és un present cada dia més determinant per la supervivència de les pime.

A la junta també hi ha assistit la vicepresidenta de Conpymes, María José Landburu, que ha tingut l'ocasió d'explicar en què consistirà aquesta nova patronal de nivell estatal. També hi ha intervingut Rafel Ballester, president del CES, que ha presentat el dictamen Horitzó 2030.

stats