Economia 18/11/2021

Neix el Mallorca Design District, que vol estar a l'altura de Londres, Miami o Estocolm

Està situat al polígon industrial de Son Bugadelles, a Calvià, acull 27 empreses i espera arribar a les 30 abans de final d'any

1 min
Membres del Mallorca Design District a la presentació de l'associació.

PalmaEl Mallorca Design District (MADD) ha sortit a la llum avui a Calvià. Es tracta d'una concentració d'empreses relacionades amb el 'living', la decoració, la nàutica, la immobiliària i la construcció. La presentació, que s'ha fet a The Circle –un edifici de coworking–, s'ha anunciat en societat de la mà de l'Ajuntament de Calvià, ja que es troba al polígon de Son Bugadelles.

A l'acte hi han estat presents el batle de Calvià, Alfonso Rodríguez; el tinent batle d'Urbanisme, Comerç i Activitats, Marc López, i la regidora de Comerç i Activitats, Francisca Muñoz. També hi ha assistit la presidenta del MADD, Mariana Muñoz, que ha explicat el projecte com una iniciativa que neix per posar en valor les empreses del polígon de Son Bugadelles.

"Ara mateix tenim 27 empreses, però esperam arribar a les 30 abans que acabi l'any", ha assegurat Muñoz. A més, ha explicat que l'associació entre aquestes empreses ha estat "natural i orgànica", i que a part de néixer amb la intenció de crear un nucli fort d'empreses, vol comparar-se amb Miami, Londres o Estocolm. Alhora, també tenen la intenció de fer un procés d'embelliment, amb zones verdes, avingudes amb arbres i zones de pàrquing.

Presentació del MDD, al The Circle, Calvià.

El batle de Calvià, per la seva banda, ha agraït aquesta iniciativa del sector privat i s'ha mostrat totalment obert a la cooperació pública. "La pandèmia ens va frenar moltes iniciatives econòmiques, però ara és el moment de donar impuls a projectes com aquest", ha destacat el batle. Ha assegurat que serà molt bo tant per a Calvià com per a Mallorca en general.

stats