Economia 28/02/2022

Mallorca viatja a Dinamarca i Noruega per promocionar-se turísticament

La delegació està formada pel Departament de Turisme del Consell, el Consorci de Transports de Mallorca i la Federació Empresarial Hotelera de Mallorca (FEHM)

ARA Balears
1 min
Turistes al centre de Palma.

PalmaUna delegació de Mallorca viatja aquesta setmana als països nòrdics per promocionar l'Illa turísticament. Segons ha explicat el Consell, Dinamarca i Noruega, principalment, són països que s'estan consolidant com un mercat emergent important per a les Illes i el motiu de la visita s'enfocarà a intentar captar encara més aquest turisme potencial.

La delegació està formada per la directora insular de Turisme del Consell, Lucía Escribano; la gerent del Consorci de Transports de Mallorca, Maarten van Bemmelen, i la presidenta de la Federació Empresarial Hotelera de Mallorca (FEHM), Maria Frontera. Totes elles mantindran trobades amb mitjans de comunicació i reunions amb les empreses i operadors turístics més destacats.

Alhora, també s'estendrà la informació a altres països nòrdics com Suècia, rellevant per a Mallorca. L'expedició arribarà després de saber que els agents turístics nòrdics estan obrint connexions directes aèries fins a les Illes.

El nòrdic és un mercat emergent per a Mallorca, però també "és un dels més interessats en les destinacions que tenen un compromís amb la sostenibilitat", segons explica el Consell. És un tema que es relaciona molt amb el rerefons de la nova llei turística i un punt clau que es tractarà a les diferents exposicions que farà la delegació mallorquina durant aquesta setmana.

stats