Economia 21/10/2021

Llancen la primera plataforma online per comprar al petit comerç

Pimeco ha presentat la 'start-up' Pecolo com l'empresa creadora de l'aplicació mòbil de compravenda per al comerç local

1 min
Un petit comerç del carrer Sindicat de Palma.

Palma"El món digital sempre ha estat un repte important per al petit comerç", ha assegurat Toni Fuster, president de Pimeco, i amb la presentació d'avui es vol "posar en relleu la gran passa que fa el comerç local" amb una plataforma online per poder comerciar. Pecolo serà la start-up que a partir de la creació i gestió d'una aplicació mòbil es posarà a l'abast dels petits comerciants.

Fuster ha definit l'aplicació com una eina "senzilla, moderna, àgil i propera, i, a més, feta per gent mallorquina." Ha expressat molta satisfacció per haver trobat una plataforma que feia molt de temps que cercaven. "Posicionar webs o fer fotos professionals no és fàcil, necessitàvem una empresa dedicada a això", ha declarat el president.

Vídeo promocional de Pecolo

Pecolo és una petita empresa de mallorquins tornats de Barcelona després d'estudiar-hi. "Des d'un primer moment la nostra idea va ser reconvertir la situació i tenir la missió de no deixar enrere el comerç local", han explicat des de la start-up, que ha firmat un conveni amb la patronal per cinc anys. De moment, tenen 100 empreses inscrites, però tenen la previsió d'arribar a 400 a final d'any. La gran majoria d'aquestes són de Palma, però també es té la intenció d'expandir-se cap a la Part Forana, tema essencial per a Pimeco.

L'empresa treballa amb una flota sostenible amb uns preus d'enviament que van de 3,6 euros a 3,90 si és enviament ràpid. I pel que fa a fora de Palma, puja a 5,90 euros. De fet, l'aplicació ja té 1.000 usuaris, però allò realment important, segons ha explicat Toni Fuster, és arribar als comerços. Per això, es faran campanyes perquè el petit comerç s'aculli a la proposta i s'hi pugui adherir el màxim possible d'empreses.

stats