Economia 30/08/2021

Armengol demana un "esforç compartit" per poder allargar la temporada turística

La presidenta ha valorat “l’esforç de superació” de tots els agents durant els darrers mesos per poder tenir una temporada millor de l’esperada

ARA Balears
1 min
La presidenta del Govern, Francina Armengol, durant la reunió amb el Consell i l'Ajuntament d'Eivissa.

PalmaLa presidenta del Govern, Francina Armengol, s'ha reunit aquest dilluns amb el Consell, l'Ajuntament d'Eivissa i representants i empresaris per analitzar la situació turística de l'illa. Tot i que Armengol ha destacat la capacitat que hi ha hagut per reactivar l'economia, ha demanat que es faci "un esforç compartit" per poder allargar la temporada turística i garantir als treballadors les prestacions adequades.

De fet, la presidenta ha manifestat que s’ha tractat d’una “reunió molt positiva” i ha volgut agrair “la magnífica feina i la capacitat d’acord des del món sindical, empresarial i les principals institucions” per afrontar la pandèmia i “ser capaços de reactivar l’economia amb totes les mesures que hem hagut de prendre i les dificultats que han suposat”.

En aquesta línia, Armengol ha valorat “l’esforç de superació” de tots els agents implicats durant els darrers mesos per poder tenir una temporada millor de l’esperada. Pel que fa a Eivissa, en concret, s’ha abordat com poder fer possible l’increment i la millora de la formació del personal del sector turístic i, també, per consolidar un model de turisme sostenible i equilibrat.

Segons han informat en un comunicat, la presidenta ha assistit a la trobada acompanyada pel conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela; el conseller de Mobilitat i Habitatge, Josep Marí, i la directora general de Turisme, Rosana Morillo. 

stats