Economia 13/05/2022

Armengol assegura que el turisme d'excessos "no és benvingut" a les Balears

La presidenta del Govern ha defensat la campanya turística de conscienciació que es va presentar a Eivissa la setmana passada

ARA Balears
1 min
La presidenta el Govern, Francina Armengol.

PalmaLa presidenta del Govern, Francina Armengol, ha tornat a posar sobre la taula aquest divendres a Eivissa que "el turisme d'excessos a les Balears no és benvingut". En declaracions als mitjans, ha reiterat la campanya que va fer el Govern la setmana passada a l'illa gran de les Pitiüses, de conscienciació sobre el turisme d'excessos a països emissors com és la Gran Bretanya.

"No és el model que nosaltres volem ni desitjam o que es mereix la ciutadania", ha afegit la presidenta abans de recordar que el 2019 es va aprovar el decret contra aquesta mena de turisme que "posa límit a moltes coses" i que, segons ha dit, s'han de complir.

Armengol ha incidit en el fet que "s'ha de fer molta pedagogia entre qui ens visita i els residents d'aquesta comunitat autònoma". D'aquesta manera, ha defensat les campanyes institucionals que s'estan fent a la Gran Bretanya dient que "són molt positives, també per entendre quin turisme volem a les Illes".

Finalment, la presidenta del Govern ha parlat sobre els turistes morts aquest dijous a Mallorca. "Quan hi ha una mort, el primer que s'ha de fer, amb tot el respecte, és transmetre respecte i acompanyament des de les institucions", ha afirmat Armengol.

stats