Economia 05/05/2022

El Govern i el Regne Unit uneixen forces "perquè els britànics tinguin unes vacances segures"

L'AETIB i l'ambaixada britànica han impulsat una nova campanya per traslladar un turisme segur i demostrar tolerància zero contra l'incivisme

ARA Balears
1 min
La presidenta del Govern, acompanyada del secretari d'Estat de Turisme, Fernando Valdés, i l'ambaixador del Regne Unit a Espanya, Hugh Elliot, durant la presentació de la campanya de prevenció de turisme d'excessos a Eivissa.

PalmaEl Govern de les Balears en col·laboració amb l'ambaixada i el consolat britànic, han anunciat una nova edició de la campanya conjunta per impulsar una imatge de destinació segura al Regne Unit, així com de tolerància zero davant el turisme d'excessos amb vista a aquesta temporada.

La presentació l'ha oficiada la presidenta Armengol juntament amb l'ambaixador del Regne Unit a Espanya, Hugh Elliott, i el secretari d'estat de Turisme, Fernando Valdés. Armengol ha agraït a l'ambaixada britànica el seu compromís amb les Balears i el "treball conjunt". El Govern, ha explicat la presidenta, "vol fugir del turisme d'excessos, que no significa turisme d'oci", i per això "va aprovar un decret llei que s'aplica i que està donant els seus fruits".

Per part seva, l’ambaixador britànic a Espanya, Hugh Elliott, ha assegurat que és conscient de "com d’entusiasmats estaran els joves amb el que poden ser les seves primeres vacances a l’estranger des de fa almenys dos anys". Alhora, també ha reconegut que "les Balears són una destinació fantàstica i segura, però volem assegurar-nos que els nostres visitants coneguin les regles locals i sàpiguen com mantenir-se segurs durant una nit de festa".

Dins la campanya, enguany es reforçaran més les actuacions, tant en origen com en destinació, ja que la previsió és que es recuperaran les xifres d’arribades de turistes britànics d’abans de la pandèmia. D’aquesta manera, "el turista arribarà a les Illes Balears coneixent les normes, i una vegada que arribi a la destinació se’l mantindrà informat del que es pot fer i el que no es pot fer durant les vacances", han explicat. La campanya tindrà un pressupost de 20.000 euros i es sufragarà a parts iguals.

stats