Cultura 04/09/2019

Yolanda Brown, Julian Vaughn, Marcos Collado i Roger Mas al festival AlcúdiaJazz

La 19a edició inclourà un concert cada dissabte del mes de setembre

Ara Balears
2 min
Yolanda Brown

PalmaCom cada setembre des de fa 19 anys, el festival AlcúdiaJazz omplirà el municipi de les melodies d'aquest gènere, de la mà d'artistes de renom internacional. Enguany, el programa inclou quatre propostes: Marcos Collado Quintet, Jualian Vaugh 4 Peace Quartet, Roger Mas Trio + Laia Cagigal i Yolanda Brown Quintet. Tret del concert de Marcos Collado, que serà a la biblioteca de Can Torró, tots els altres tindran lloc a l'Auditori d'Alcúdia al llarg del mes.

Donarà el tret de sortida Marcos Collado, acompanyat de Marie Martin, Jorge Castañeda, Carlos Sánchez i Miguel Ángel Benito. Per primera vegada Collado presenta a Mallorca el seu darrer treball discogràfic, 'POE', un repertori jazzístic dedicat al famós escriptor nord-americà Edgar Allan Poe. Per a aquest concert cal reservar invitacions a l’Auditori.

El següent concert anirà a càrrec de Julian Vaughn 4 peace Quartet feat. Ariel Bringuez, el famós baterista de Missouri -que ha tocat en els festivals de jazz més importants del món-, estarà acompanyat per Rafael Garcés al saxo, Jaume Riera al piano i Marko Lohikari al contrabaix.

Roger Mas, considerat un dels artistes més destacats de la seva generació i un prolífic compositor, presentarà 'The Call from the Past', amb un trio format per Marko Lohikari i Marc Ayza. Gaudirà de la col·laboració de Laia Cagigal, que aporta la seva veu a algunes composicions d’aquest treball.

Per acabar, el festival porta una artista referent del renaixement contemporani: Yolanda Brown Quintet, que presenta el seu segon àlbum, 'Love Politics War', que va entrar directament al número 1 de les llistes de jazz del Regne Unit. Acompanyada a la bateria per Talbert Wilson, Oli Howe al piano, Rick Leon Jame al contrabaix i Dave Niskin a la guitarra, presentarà un treball que suposa una reflexió de l’estat actual del món, les tensions polítiques i els nombrosos aixecaments i protestes, sempre amb el missatge subjacent de l’amor.

Les entrades es poden comprar de manera anticipada i on-line a la web www.auditorialcudia.net amb un preu reduït o a taquilla. Enguany també s’ofereix la possibilitat d’adquirir un abonament per assistir a tot el festival.

stats