Cultura 17/05/2022

Vols conversar amb Carla Simón?

CineCiutat i l'Obra Cultural Balear organitzen una trobada en línia amb la directora d''Alcarràs'

ARA Balears
1 min
Carla Simón a la Berlinale

PalmaAlcarràs és la pel·lícula del moment. Va arribar a CineCiutat amb el seu Ós d'Or sota el braç i ha estat una autèntica revolució a taquilla. Tindrà una projecció molt especial: després de veure la cinta, hi haurà un col·loqui en línia amb la seva directora, Carla Simón. "La seva calma i el seu assossec contrasten amb l'huracà sentimental que deixa al seu pas el seu cinema. La seva visió del món ens interpel·la, ens commou i ens fa sentir. Petits fragments de la història d'algú que ens remeten a la nostra pròpia història", comenten des de CineCiutat.

Aquest acte inaugurarà la temporada 2022 del cicle Conversant amb...; un espai dins la programació de CineCiutat dedicat a acostar les grans personalitats del cinema i la cultura al públic balear. Ha tingut convidats com Fernando Trueba, Lara Izaguirre, Noel Ceballos, Clara Fernández i David Trueba, entre d'altres. El cicle té el suport de la Fundació Mallorca Turisme i el Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca. Aquesta projecció, a més, compta amb la col·laboració de l'Obra Cultural Balear.

Conversant amb... Carla Simón serà dimecres, 18 de maig, a les 19 h; consistirà en una projecció d'Alcarràs i, després, una conversa en línia moderada per Marta Pérez. Les entrades ja estan a la venda en la taquilla i la web de CineCiutat a un preu de 7€ per al públic general i 4€ per a socis.

stats