Cinema
Cultura 20/07/2015

'Spectre' serà l'últim James Bond dirigit per Sam Mendes

La nova pel·lícula, que s'estrenarà el 6 de novembre, és "una superproducció encara més gran que 'Skyfall'", la primera de la saga dirigida per Mendes

Europa Press
1 min

BarcelonaSam Mendes ha confirmat durant una entrevista a la BBC Radio que 'Spectre' serà l'última pel·lícula que dirigirà de la saga James Bond. Després de l'èxit que va aconseguir el film 'Skyfall', la primera de la sèrie sota la direcció de Mendes, el cineasta ha presentat 'Spectre', una superproducció de caràcter internacional que s'estrenarà el 6 de novembre.

Mendes ha reconegut que després de 'Skyfall' també va afirmar que era l'última pel·lícula de la saga en què participaria però, malgrat haver de deixar altres projectes de banda, va acabar dirigint-la. El director ha explicat que aquest cop no creu que pugui dirigir un altre projecte de les dimensions de 'Skyfall' o 'Spectre' ja que, segons ha comentat, "és més un estil de vida que un treball i t'obliga a deixar de banda la resta de projectes".

"Realment crec que aquesta pel·lícula és més gran que 'Skyfall'", ha assegurat Mendes. A més de Daniel Craig, que serà Bond per quarta vegada, a 'Spectre' veurem cares noves a la saga com ara Christoph Waltz i Monica Bellucci, que donarà vida a la seductora Lucia Sciarra. 'Spectre' ha estat filmada a Londres, Mèxic, el Marroc i Itàlia.

stats