Cultura 08/06/2018

L'àlbum inèdit de Prince sortirà el 21 de setembre

Warner Bros publicarà 'Piano & a Microphone 1983', que inclou nou cançons

Ara
1 min
Sortirà un àlbum amb cançons inèdites de Prince al setembre

BarcelonaLa discogràfica Warner Bros Records ha confirmat en un comunicat que editarà el 21 de setembre un àlbum inèdit de Prince titulat 'Piano & a Microphone 1983'. Troy Carter, director de serveis creatius de Spotify i qui està al capdavant del patrimoni de Prince a través de la companyia Atom Factory, havia avançat a l'abril –dos anys després de la mort del cantant– que estaven treballant en el llançament de material inèdit del llegendari artista, una notícia que avui ha corroborat i detallat Warner Bros Records.

Amb nou cançons i 35 minuts en total de durada, 'Piano & a Microphone 1983' inclou una sèrie d'enregistraments en solitari de Prince amb el piano registrades al seu estudi de Minneapolis (EUA) el 1983. 'Mary do not you weep' és el primer avançament, ja disponible a les plataformes digitals. L'àlbum inclourà també noves versions de cançons com 'Purple rain', '17 days' o 'Strange relationship'.

El comunicat de Warner Bros Records coincidia, ahir, amb el dia en què Prince hauria complert 60 anys. Figura indiscutible del pop i renovador de la música negra als anys 80 gràcies a obres mestres com 'Purple rain' (1984) i 'Sign o' the times' (1987), Prince va morir el 2016 als 57 anys per una sobredosi d'opiacis.

stats