Música
Cultura 05/05/2023

Set pianos omplen de música el centre de Palma aquest divendres

Els instruments estaran dinamitzats per estudiants del Conservatori Superior de Música de les Illes Balears

ARA Balears
1 min
Piano ubicat a la plaça de Cort

PalmaSet punts emblemàtics de la ciutat de Palma, entre els quals es troben el passeig del Born, s'Hort del Rei i la Rambla, acullen aquest divendres la iniciativa 'La teva ciutat s'omple de pianos', gràcies a la qual els amants dels instruments poden tocar o escoltar música. Segons ha explicat l'Ajuntament de Palma, la iniciativa és de la Fundació Jesús Serra, del Grup Catalana Occidente i el Concurs Internacional de Música Canals, que arriba per primera vegada a les Balears.

Així, aquest divendres, des de les 10 h i fins les 20 h, les persones que circulin pel centre de Palma podran gaudir de la iniciativa cultural que ubicarà set pianos de coa repartits en un circuit, per descobrir alguns dels espais més emblemàtics de la ciutat. 'La teva ciutat s'omple de pianos' pretén posar a disposició de músics professionals, centres escolars, estudiants de conservatori, infants i aficionats set pianos perquè qualsevol persona pugui tocar o escoltar la música que s'interpreti. Així mateix, els instruments estaran dinamitzats per estudiants del Conservatori Superior de les Illes Balears.

Dins d'aquesta jornada, l'Escola Municipal de Música de Palma aprofitarà l'ocasió per realitzar l'activitat 'Pianada', en la qual participaran més de 50 alumnes, a partir de les 17.00 hores a la plaça de Cort. A la inauguració de la jornada, hi han assistit el coordinador general de Cultura de l'Ajuntament de Palma, Miquel Àngel Contreras; la directora General de Cultura i Comunitat, Tina Codina, juntament amb el director de la Fundació Jesús Serra, Ignacio Gallardo, i el director del Concurs Internacional Maria Canals, Jordi Vivancos.

stats