Cinema
Cultura 10/05/2013

Sergi López promocionarà 'Michael Kohlhaas' al festival de Cannes

La pel·lícula, dirigida per Arnaud des Pallières, és una adaptació de la novel·la homònima escrita per l'alemany Heinrich Von Kleist l'any 1811

Efe
1 min

BarcelonaL'actor Sergi López estarà present a la 66a edició del Festival de Cannes amb la pel·lícula francesa 'Michael Kohlhaas', dirigida per Arnaud Des Pallières, on comparteix protagonisme amb Mads Mikkelsen, Bruno Ganz, Amira Casar, Denis Lavant i David Bennet, ha informat la representant de l'artista.

La pel·lícula és una adaptació de la novel·la homònima escrita per l'alemany Heinrich Von Kleist, el 1811, inspirada en la història real d'un marxant de cavalls que va viure al segle XVI i que, després de ser víctima d'abús de poder, va decidir revelar-se i construir un exèrcit per reclamar justícia.

Sergi López interpreta un pobre ximple, convers i amb un sol braç, que respondrà a la crida de Kohlhaas per sumar-se a aquest gran exèrcit popular.

L'actor català estarà a Cannes per sisena vegada en la Selecció Oficial en competició del Festival, després d'haver-ho fet anteriorment amb 'Western', 'Harry, un amic que us estima', 'Peindre ou faire l'amour', 'El Laberint del Fauno' i 'Mapa dels sons de Tòquio'.

stats