Cultura 05/12/2019

Les rondalles mallorquines triomfen amb mecenatge popular

En només 20 dies de campanya de micromecenatge s'ha aconseguit un 90% del finançament per poder editar el penúltim volum de l'edició comentada de l''Aplec de rondaies mallorquines'

Ara Balears
1 min
L'Editorial Moll

PalmaEn només 20 dies, la meitat exacta de durada de la campanya de micromecenatge, la Institució Francesc de B. Moll ha aconseguit reunir més d'un 90% del finançament que es necessitava per poder editar el penúltim volum de l'edició comentada de l'Aplec de rondaies mallorquines, una obra començada fa 25 anys i que està a punt d'assolir la seva culminació.

Aquest cap de setmana es confia a arribar al 100% i s'ha decidit enviar aquest dijous el llibre a impremta perquè pugui ser a les llibreries abans de les festes de Nadal.

Davant l'èxit, la campanya de Verkami continua per poder reeditar el volum II, que està a punt d'exhaurir-se. La Institució Francesc de B. Moll fa una crida a contribuir a l'èxit d'aquesta campanya de mecenatge per poder donar l'impuls definitiu a l'edició comentada de les Rondaies mallorquines, una obra capital de la llengua catalana i un dels "tres tresors" de l'Editorial Moll.

"Les rondalles triomfen no només entre els lectors sinó també en el mecenatge popular, es demostra que importen i es constata el seu poder universal en una obra que ens explica les seves connexions amb les cultures, les religions i les mitologies del món", ha dit Antoni Mir.

stats