Les rondalles mallorquines triomfen amb mecenatge popular

En només 20 dies de campanya de micromecenatge s'ha aconseguit un 90% del finançament per poder editar el penúltim volum de l'edició comentada de l''Aplec de rondaies mallorquines'

En només 20 dies, la meitat exacta de durada de la campanya de micromecenatge, la Institució Francesc de B. Moll ha aconseguit reunir més d'un 90% del finançament que es necessitava per poder editar el penúltim volum de l'edició comentada de l ' Aplec de r ondaies mallorquines, una obra començada fa 25 anys i que està a punt d'assolir la seva culminació. 

Aquest cap de setmana es confia a arribar al 100% i s'ha decidit enviar aquest dijous el llibre a impremta perquè pugui ser a les llibreries abans de les festes de Nadal. 

L'Editorial Moll impulsa una campanya de micromecenatge per publicar el penúltim volum de les Rondalles Mallorquines

Davant l'èxit, la campanya de Verkami continua per poder reeditar el volum II, que està a punt d'exhaurir-se. La Institució Francesc de B. Moll fa una crida a contribuir a l'èxit d'aquesta campanya de mecenatge per poder donar l'impuls definitiu a l'edició comentada de les Rondaies mallorquines, una obra capital de la llengua catalana i un dels "tres tresors" de l'Editorial Moll. 

"Les rondalles  triomfen no només entre els lectors sinó també en el mecenatge popular, es demostra que importen i es constata el seu poder universal en una obra que ens explica les seves connexions amb les cultures, les religions i les mitologies del món", ha dit Antoni Mir.

EDICIÓ PAPER 25/01/2020

Consultar aquesta edició en PDF