Rihanna ja és mare

El nadó hauria nascut fa dies però la cantant ha aconseguit mantenir-ho en secret

2 min
Rihanna Rihanna amb un vestit 'extralarge' de Demna Gvasalia per Balenciaga amb la seva parella A$AP Rocky amb 'look' d' Eli Russell Linnetz

BarcelonaLa cantant de Barbados Rihanna i el seu nòvio, el raper nord-americà A$AP Rocky, han tingut el seu primer fill, segons el portal especialitzat en famosos dels EUA TMZ. El nadó, el primer fill per als dos artistes, és un nen i va néixer el 13 de maig a Los Angeles, segons han dit fonts amb coneixement directe de la notícia a aquest mitjà. Rihanna i A$AP Rocky van fer pública la seva relació a finals del 2020 i el gener van revelar, en una sessió de fotos a Nova York, que estaven esperant un fill.

La revista People, que cita una font propera als artistes, confirma la notícia i indica, a més, que Rihanna es troba bé, que és una "mare meravellosa" i que tots dos, de 34 anys, estan molt emocionats de ser pares. La guanyadora del Grammy i empresària, que pertany a la llista de milmilionaris de Forbes, s'havia deixat veure aquests mesos amb conjunts atrevits que deixaven la panxa al descobert. A$AP Rocky, el nom real del qual és Rakim Athelaston Mayers, d'ascendència barbadiana, és un raper que ha guanyat diversos BET de hip-hop i ha estat nominat a dos Grammy. Rihanna va reconnectar amb Mayers, amb qui compartia una llarga amistat, després d'una col·laboració publicitària per a la seva marca de bellesa Fenty Skin l'estiu del 2020, assenyalen mitjans locals.

Greu polèmica abans del part

La policia de Los Angeles va trobar a finals d'abril diverses armes a la residència del raper A$AP Rocky, que ja havia estat detingut una setmana abans com a sospitós d'haver disparat a una altra persona en un altercat produït el novembre a Hollywood. Els agents van informar que havien localitzat múltiples pistoles amb la llicència en vigor i, per ara, no han pogut determinar encara si van estar involucrades en el tiroteig de què està acusat l'artista, que va quedar en llibertat després de pagar una fiança de més de 500.000 dòlars. Segons fonts citades pel diari Los Angeles Times, també van trobar-hi altres evidències relacionades amb el tiroteig. El raper va ser detingut el 20 d'abril a l'aterrar amb el seu avió privat a l'aeroport de Los Angeles, on va arribar després de passar uns dies a Barbados amb Rihanna, que hi era quan el van arrestar. Immediatament després les autoritats van aprovar una ordre d'escorcoll a la seva residència.

El tiroteig, que hauria passat el 6 de novembre, no havia transcendit fins al dia de la detenció, quan la policia de Los Angeles (LAPD) va anunciar la investigació al seu perfil de Twitter. Pel que sembla, una discussió entre A$AP Rocky i un conegut va derivar en una baralla després de la qual el raper va disparar al segon. Això li va causar ferides lleus per les quals va necessitar ajuda mèdica. Segons la policia, A$AP Rocky estava acompanyat de dues persones més que van fugir amb ell a peu pels carrers ubicats entre les mítiques avingudes de Sunset Boulevard i Hollywood Boulevard. El maig del 2019 ja havien detingut A$AP Rocky, que va passar un mes a la presó a Suècia, després d'una baralla en què va ser acusat de trepitjar un home que era a terra.

stats