Cultura 25/10/2021

Rigoberta Bandini tanca el festival Pedra Viva a l'illa del Rei de Maó

Mig miler de persones viuen la intimitat d'un concert amb una de les artistes del moment

Iván Martín
1 min
Rigoberta Bandini va viure el concert amb intensitat.

MAÓLa cantant i compositora catalana Rigoberta Bandini (Paula Ribó González) ha clausurat aquest cap de setmana el festival Pedra Viva de Menorca en una actuació sorprenent a l'Illa del Rei del port de Maó, en el marc de la col·laboració amb la galeria d'art Hauser & Wirth. Més de 500 persones van assistir a una actuació íntima, diferent i en un entorn privilegiat, ja que els espectadors varen necessitar una embarcació per accedir al recinte.

Tot i l'amenaça de pluja, Rigoberta Bandini va poder dur a terme el concert sense cap mena de problema. Per la seva part, el públic, absolutament entregat, va cantar i ballar amb la solista durant els 40 minuts que va durar l'actuació, un dels aspectes que més va sorprendre els presents. Les cançons més representatives de la trajectòria musical de la catalana no varen faltar i temes com Too many drugs, Perra, In Spain we call it soledad i A ver qué pasa, aquest últim senzill popularitzat per l'anunci d'Estrella Damm, van provocar el deliri a l'illot.

A més, Bandini va estar acompanyada a l'escenari per Esteban Navarro al teclat, Belen Barenys al cor i Juanma Barenys a la percussió, per completar el concert amb algunes versions com el tema Qualsevol nit pot sortir el sol, la coneguda cançó de Jaume Sisa, passant per temes de Marisol, fins a arribar a recordar els seus inicis cantant la banda sonora de la popular sèrie d'animació infantil Caillou.

stats