Cultura 19/01/2021

La revista 'S'Altra Música' ja té més de 100 subscriptors

En només cinc dies, el projecte d'aquesta publicació ja ha assolit el 45 per cent del seu objectiu en la campanya de micromecenantge

C. D.
1 min
Toni Jaume, Sebastià Alomar, Joan Roig i Guillem Contestí, fundadors de la revista

PalmaLa revista musical de nova creació S'Altra Música va arrancar el passat divendres la campanya de micromecenatge per poder anar més enllà del número 0 -presentat també el divendres. En cinc dies, la revista ja ha aconseguit 108 subscriptors. Avui, dimarts, 19 de gener, queden 40 dies per aconseguir l'objectiu mínim: de moment, se n'ha assolit un 45 per cent.

El número 0, que ha sortit només en format digital, inclou una entrevista en profunditat al grup Reïna, protagonista de la primera portada de S'Altra Música; una entrevista a Lluís Cabot, que recentment ha publicat Fernanda, el seu segon EP en solitari, i cròniques de la gala dels premis Enderrock i del concert de fi de gira de Crisàlide de Donallop. A més, inclou algunes crítiques de novetats discogràfiques: En pau descansi de Valtonyc, La isla LP de Rels B o Aventures de la nota La de Joan Miquel Oliver. També s'hi poden trobar les col·laboracions de Julià Picornell, Laia Malo, Margalida Mateu i Joan Llinàs, entre d'altres.

Els fundadors d'aquesta publicació són Joan Roig (1997), de Sant Joan, bioquímic i professor de Secundària; Guillem Contestí (1996), també de Sant Joan, biòleg i dissenyador gràfic; l'historiador Sebastià Alomar (1995), de Llubí, i el periodista i humanista Toni Jaume Martorell (1996), de Lloret.

stats