Música
Cultura 23/10/2012

Quico Pi de la Serra celebra els 70 anys a Luz de Gas

El cantautor i músic ha convidat una desena de músics i amics –entre els quals hi ha Roger Mas, Javier Krahe i Cesc Freixas– per oferir el concert antològic 'Quico, 70 anys i un dia...' el proper 6 de novembre

Ara / Acn
1 min

BarcelonaQuico Pi de la Serra celebrarà el 6 de novembre amb un recital antològic els seus 70 anys d'edat i 50 de carrera artística. 'Quico, 70 anys i un dia...', amb direcció d'Amadeu Casas, farà un repàs exhaustiu a les cançons d'una extensa discografia que l'ha convertit en un referent de la cançó d'autor a casa nostra i a Europa.

Pi de la Serra també hi estrenarà tres cançons, i ha convidat a la celebració un grapat de músics i amics de diferents generacions i estils (Javier Krahe, Miquel Gil, Roger Mas, Cesk Freixas, Sanjosex i Carme Canela, entre altres), que l'acompanyaran a l'escenari al llarg de la festa. El concert se celebrarà a la sala Luz de Gas de Barcelona a les nou de la nit.

El músic ha anunciat que properament publicarà un llibre de converses sobre temes tan diversos com "la droga, la política, les putes, l'amistat, l'amor...", acompanyades de poemes i dibuixos. "Més que una biografia, és més aviat una hagiografia", ha comentat irònicament. El títol del llibre serà 'Jo no hi era però me'n recordo'.

stats