ARA Llegim
Cultura 17/10/2012

Tarragona manté les dotacions i el nombre de premis literaris de cara al 2013

El veredicte i el lliurament dels premis es farà un cop passat Sant Jordi. Des del consistori esperen mantenir la xifra de 424 originals rebuts el 2012

Ara / Acn
1 min
Tarragona aposta pels premis literaris

TarragonaLa regidoria de Cultura de Tarragona ha presentat aquest dimecres les bases dels premis literaris de cara al 2013. Carme Crespo, tinent d'alcalde de Cultura, ha explicat que el consistori manté les dotacions, els convenis amb les editorials i el nombre de premis de cara a l'any vinent. "És una convocatòria continuista", ha assegurat la titular de Cultura a l'Ajuntament tarragoní. Tot i aquest manteniment en les seves línies generals, Crespo ha detallat petits canvis a nivell intern per millorar la funcionalitat a nivell administratiu, l'organització i els drets dels autors que participen als premis de la ciutat. Des del consistori han assegurat que esperen mantenir els 424 originals rebuts el 2012. Des del consistori han explicat que l'únic canvi important que hi haurà amb vista a la pròxima edició serà el calendari del veredicte i el lliurament de premis, que es farà un cop passat Sant Jordi, al voltant del mes de maig, per evitar que coincideixi amb altres cites literàries i guanyar visibilitat i notorietat.

Els aspirants als tres grans premis de la ciutat –Pin i Soler de novel·la, Tinet de narrativa curta i Vidal Alcover de traducció– tenen fins al proper 15 de gener per presentar les seves obres.

stats