Música
Cultura 27/01/2023

Pluja i mínimes de dos graus: els d'Antònia Font "es congelen i s'aguanten"

L'Ajuntament no cancel·larà ni ajornarà el concert si plou: "El públic haurà de dur paraigua"

1 min
Pere Debon, Jaume Manresa, Pau Debon, Joan Roca i Joan Miquel Oliver convertits en exploradors del segle XIX.

PalmaLes previsions meteorològiques per al concert d'Antònia Font no són gaire favorables, però l'Ajuntament de Palma ha anunciat que no cancel·larà ni ajornarà l'espectacle. L'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) preveu per a dissabte dia 28 de gener un 90% de probabilitats de pluja i temperatures mínimes de fins a 2 graus, a partir de les 12 hores.

"La pluja es té en compte en el contracte i l'escenari dels músics està cobert. El públic haurà de dur paraigua", ha assegurat Cort. Des de l'Ajuntament admeten que l'esdeveniment "es podria veure deslluït o potser hi anirà menys gent" i puntualitzen que només se suspendrà "si hi ha una alerta que ho recomani".

L'esdeveniment es va traslladar a Son Fusteret per tal que pogués acollir més gent, ja que inicialment s'havia plantejat que fos a la Riera. A la ubicació definitiva hi podran accedir fins a 26.000 persones gratuïtament, en comptes de les 15.500 que tenien cabuda en el recinte del centre de Palma. El concert ha tingut un cost de 341.621,81 euros.

stats